Механа Добринище

admin
4.9/5 - (21 votes)

Механата на Семеен Хотел ДРУМ гр. Добринище е с автентична битова атмосфера – носи духа на местните традиции, култура и гостоприемство.

Битовият ресторант разполага със 60 седящи места, както и лятна градина. Менюто предлага оригинални ястия от националната кухня, както и традиционни за района специалитети.

Механата на Семеен Хотел ДРУМ е подходящо място за организиране на различни празнични събития: рождени дни, коктейли, банкети, фирмени партита, абитуриентски балове, сватбени тържества и др. 

Нашата механа в Добринище предлага богато разнообразие от ястия. Използваните продукти са свежи и висококачествени, а месото и рибата са от местни производители. Ресторантът се гордее със своята автентична кухня, която е основана на класически български рецепти, но с добавени интересни вкусове и комбинации.

Освен това, ресторантът предлага и много вкусни месни ястия, като телешко филе с гъби, свинско с боб и телешко с картофи и доматен сос.

има уютна и приятна атмосфера, която е перфектна за вечерна вечеря с приятели или семейство. Уникалният интериор на ресторанта е вдъхновен от традиционната българска култура, като има много елементи народно изкуство и ръчно изработени украси. Всичко това прави посещението в Механа Добринище не само удоволствие за сетивата, но и приятно изживяване за душата.

Механата приема и резервации за маса, така че е добре да ги направите предварително, особено ако не сте гост на хотела!

Механа Добринище е идеалното място за всички, които обичат да се наслаждават на вкусна българска храна в уютна и приятна обстановка. Ресторантът предлага широк избор от традиционни български ястия, като също така

нощувки добринище