Полезно

Хотели с домашни любимци

хотел добринище
4.8/5 - (13 votes)

Тъсите хотели с домашни любимци ( куче, котка)

Когато планирате своята следваща почивка, търсите перфектното място за отдих, където да се почувствате уютно и да се насладите на всичко, което предлага местоположението. Ако имате домашен любимец, тогава търсенето на подходящо място може да бъде още по-трудно. Но не се тревожете! Ние ви предлагаме няколко идеи за хотели, където можете да се настаните с вашето куче, коте или друг домашен любимец.

Хотелският комплекс е перфектното място за почивка с вашето куче. Тук ще можете да се насладите на спокойствието и приятната атмосфера, като в същото време ще имате възможност да се разходите с вашето куче в зелените зони около комплекса.

апартаменти добринище

Ние от хотела сме изключително ангажирани да осигурим на нашите клиенти най-доброто преживяване за тяхното четирикрако семейство. Ние разбираме колко важен е вашият домашен любимец за вас и затова сме създали специален хотел за тях.

хотел добринище

Хотел с възможност за посещение с домашни животни ( куче, котка)

Пътуването с домашни любимци е едно от най-приятните изживявания, които можете да имате. Това е възможно благодарение на нарастващия брой хотели, които предлагат възможност за посещение с домашни животни. В тази статия ние ще ви представим един такъв хотел, който не само предлага удобства за вашите домашни любимци, но и за вас.

Заедно с това, хотелът предлага и богата гама от удобства за своите гости. Тук можете да се насладите на вкусната храна, която се приготвя от местни продукти. Има и бар, където можете да се отпуснете и да се насладите на коктейл, докато се радвате на красивата гледка. Ако искате да се отпуснете, хотелът предлага и спа услуги. Тук можете да се насладите на масаж, сауна и фитнес център. Всичко това е на разположение за вас и вашето домашно любимо животно.

Тук можете да се разходите по планината, да правите пикник или да се забавлявате в градината на хотела.

Виж още

Хотел за сватба – Добринище

admin

Къща за гости в Добринище

admin

Хотел за тиймбилдинг

admin